SMA Negeri 1 Cilimus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Cilimus
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212937
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Panawuan No. 221, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Cilimus nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Panawuan No. 221, Kalurahan/Désa Cilimus Kacamatan Cilimus, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212937.


Alephbet Edu.png