SMA Negeri 1 Ciwaru

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Ciwaru
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212950
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya 11 April, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Ciwaru nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya 11 April, Kalurahan/Désa Lingga Jaya Kacamatan Ciwaru, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212950.


Alephbet Edu.png