SMA Negeri 3 Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 3 Kuningan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212955
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Siliwangi No.13, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 3 Kuningan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Siliwangi No.13, Kalurahan/Désa Kuningan Kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212955.


Alephbet Edu.png