SMA PUI Ciwedus Timbang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Pui Ciwedus Timbang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20212940
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln Kh. Syaubari Nomor 77, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Pui Ciwedus Timbang nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jln Kh. Syaubari Nomor 77, Kalurahan/Désa Timbang Kacamatan Cigandamekar, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212940.


Alephbet Edu.png