SMA Perguruan Rakyat 1 Jakarta

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

SMA Perguruan Rakyat 1 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Yon Zikon 14, Kalurahan/Désa Srengseng Sawah Kacamatan Jagakarsa, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20109524.


Alephbet Edu.png