SMA Pertiwi Cilimus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Pertiwi Cilimus
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20212942
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Bandorasawetan No.448, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Pertiwi Cilimus nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Bandorasawetan No.448, Kalurahan/Désa Bandorasa Wétan Kacamatan Cilimus, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212942.


Alephbet Edu.png