SMKN 1 Binong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Binong
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69772519
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Binong Blk Polsek Binong 41253, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Binong nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Binong Blk Polsek Binong 41253, Kalurahan/Désa Binong Kacamatan Binong, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69772519.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang