SMKN 1 Cikaum

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Cikaum
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69757493
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Raya Cikaum Km. 1 Cikaum- Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Cikaum nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl.Raya Cikaum Km. 1 Cikaum- Subang, Kalurahan/Désa Cikaum Timur Kacamatan Cikaum, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69757493.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang