SMKN 1 Cipunagara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Cipunagara
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233677
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKomplek Lapangan Merah, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Cipunagara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Komplek Lapangan Merah, Kalurahan/Désa Tanjung Kacamatan Cipunagara, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233677.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang