SMKN 1 Dawuan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Dawuan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69757496
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Raya Cisampih No 08 Dawuan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Dawuan nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl Raya Cisampih No 08 Dawuan, Kalurahan/Désa Cisampih Kacamatan Dawuan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69757496.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang