SMKN 1 Gunungputri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Gunungputri
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231421
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Barokah No. 6 Wanaherang Gunungputri Bogor, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Gunungputri nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Barokah No. 6 Wanaherang Gunungputri Bogor, Kalurahan/Désa Wanaherang Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231421.


Alephbet Edu.png