SMKN 1 Jatibarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Jatibarang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233761
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Jatisawit Jatibarang - Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Jatisawit Jatibarang - Indramayu, Kalurahan/Désa Jatisawit Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233761.


Alephbet Edu.png