SMKN 1 Kawali

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Kawali
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233694
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Talagasari No.35, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Kawali nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Ciamis. Alamat lengkepna di Jl. Talagasari No.35, Kalurahan/Désa Kawalimukti Kacamatan Kawali, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233694.


Alephbet Edu.png