SMKN 1 Panjalu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Panjalu
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69759219
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sukamantri, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Panjalu nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Ciamis. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sukamantri, Kalurahan/Désa Hujungtiwu Kacamatan Panjalu, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69759219.


Alephbet Edu.png