SMKN 1 Patokbeusi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Patokbeusi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69757494
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Rawagebang No. 2, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Patokbeusi nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Rawagebang No. 2, Kalurahan/Désa Ciberes Kacamatan Patokbeusi, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69757494.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang