SMKN 1 Pusakanagara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Pusakanagara
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233679
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pusakanagara No 154, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Pusakanagara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pusakanagara No 154, Kalurahan/Désa Pusakajaya Kacamatan Pusakajaya, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233679.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang