SMKN 1 Rajadesa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Rajadesa
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20251810
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kubang Atas No.5, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Rajadesa nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Ciamis. Alamat lengkepna di Jl. Kubang Atas No.5, Kalurahan/Désa Sirnabaya Kacamatan Rajadésa, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20251810.


Alephbet Edu.png