SMKS Al Basyariah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Al Basyariah
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20232416
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pabuaran Rawa Panjang Bojonggede Bogor, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Al Basyariah nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pabuaran Rawa Panjang Bojonggedé Bogor, Kalurahan/Désa Rawa Panjang Kacamatan Bojonggedé, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232416.


Alephbet Edu.png