SMKS Al Wutsqo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Al Wutsqo
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 60728696
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Pesantren No 77 Panembong Rt 006/002 Kodepos 41281, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Al Wutsqo nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Pesantren No 77 Panembong Rt 006/002 Kodepos 41281, Kalurahan/Désa Tenjolaya Kacamatan Kasomalang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 60728696.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang