SMKS As-Salaam Jatibarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS As-Salaam Jatibarang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69734355
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl Raya Bulak Blok Roma Rt 01 Rw 01 Kode Pos: 45273, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS As-Salaam Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl Raya Bulak Blok Roma Rt 01 Rw 01 Kode Pos: 45273, Kalurahan/Désa Bulak Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69734355.


Alephbet Edu.png