SMKS As-Salaam Jatibarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS As-Salaam Jatibarang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69734355
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Raya Bulak Blok Roma Rt 01 Rw 01 Kode Pos: 45273, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS As-Salaam Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Bulak Blok Roma Rt 01 Rw 01 Kode Pos: 45273, Kalurahan/Désa Bulak Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69734355.


Alephbet Edu.png