SMKS Cakrawala Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Cakrawala
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754526
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukatani No. 23 Blok Tegal Pelam Desa Cikawung Kec. Terisi Kab. Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Cakrawala nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Sukatani No. 23 Blok Tegal Pelam Desa Cikawung Kec. Terisi Kab. Indramayu, Kalurahan/Désa Cikawung Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754526.


Alephbet Edu.png