SMKS Cakrawala Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Cakrawala
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754526
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Sukatani No. 23 Blok Tegal Pelam Desa Cikawung Kec. Terisi Kab. Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Cakrawala nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Sukatani No. 23 Blok Tegal Pelam Desa Cikawung Kec. Terisi Kab. Indramayu, Kalurahan/Désa Cikawung Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754526.


Alephbet Edu.png