SMKS Cengkareng 2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Cengkareng 2 nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl.Kawasan Rusun Cengkareng No.2 Perumnas Cengkareng Indah Cengkareng, Kalurahan/Désa Cengkareng Timur Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 69764515.


Alephbet Edu.png