SMKS Cengkareng Jakarta

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

SMKS Cengkareng Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Peta Selatan No.53, Kalurahan/Désa Kalideres Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101665.


Alephbet Edu.png