SMKS Citra Tri Tunggal Garment Kasomalang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Citra Tri Tunggal Garment Kasomalang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69725871
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Sukaraneug, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Citra Tri Tunggal Garment Kasomalang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Sukaraneug, Kalurahan/Désa Sindangsari Kacamatan Kasomalang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69725871.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang