SMKS Darul Maarif Pamanukan Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Darul Maarif Pamanukan Subang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20217031
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Eyang Tirtapraja Barat No. 101 Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Darul Maarif Pamanukan Subang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Eyang Tirtapraja Barat No. 101 Pamanukan, Kalurahan/Désa Pamanukan Kacamatan Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20217031.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang