SMKS Dian Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Dian Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Pedongkelan Belakang No. 24, Kalurahan/Désa Kapuk Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101673.


Alephbet Edu.png