SMKS Harapan Bangsa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
SMKS Harapan Bangsa
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20258064
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Neglasari No 7, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Harapan Bangsa nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Jalan Neglasari No 7, Kalurahan/Désa Neglasari Kacamatan Lengkong, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 20258064.


Alephbet Edu.png