SMKS Insan Global

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Insan Global nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Tanjung Pura No. 5, Kalurahan/Désa Pegadungan Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20109187.


Alephbet Edu.png