SMKS Muhammadiyah Jatibarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Jatibarang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20252980
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Mayor Dasuki No.131 Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Mayor Dasuki No.131 Jatibarang, Kalurahan/Désa Jatibarang Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20252980.


Alephbet Edu.png