SMKS Muhammadiyah Jatibarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Jatibarang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20252980
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mayor Dasuki No.131 Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Mayor Dasuki No.131 Jatibarang, Kalurahan/Désa Jatibarang Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20252980.


Alephbet Edu.png