SMKS Nasional Serang Panjang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Nasional Serang Panjang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20267923
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Raya Serangpanjang Km. 24,3, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Nasional Serang Panjang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jalan Raya Serangpanjang Km. 24,3, Kalurahan/Désa Cijengkol Kacamatan Serangpanjang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20267923.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang