SMKS PGRI Jatibarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PGRI Jatibarang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20215971
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Mayor Dasuki No.159 Jatibarang-Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PGRI Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Mayor Dasuki No.159 Jatibarang-Indramayu, Kalurahan/Désa Kebulen Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215971.


Alephbet Edu.png