SMKS PGRI Jatibarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PGRI Jatibarang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215971
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mayor Dasuki No.159 Jatibarang-Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PGRI Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Mayor Dasuki No.159 Jatibarang-Indramayu, Kalurahan/Désa Kebulen Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215971.


Alephbet Edu.png