SMKS PUI Jatibarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PUI Jatibarang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20215948
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. By Pass No. 19 Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PUI Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. By Pass No. 19 Jatibarang, Kalurahan/Désa Jatibarang Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215948.


Alephbet Edu.png