SMKS PUI Jatibarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PUI Jatibarang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215948
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. By Pass No. 19 Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PUI Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. By Pass No. 19 Jatibarang, Kalurahan/Désa Jatibarang Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215948.


Alephbet Edu.png