SMKS Padindi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Padindi nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Prepedan Dalam, Kalurahan/Désa Kamal Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20109274.


Alephbet Edu.png