SMKS Patriot Nusantara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Patriot Nusantara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Kampung Belakang No. 26-27, Kalurahan/Désa Kamal Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101509.


Alephbet Edu.png