SMKS Pelita Jatibarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pelita Jatibarang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20215994
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl.Raya Bulak Komplek Kantor Camat Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pelita Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.Raya Bulak Komplek Kantor Camat Jatibarang, Kalurahan/Désa Bulak Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215994.


Alephbet Edu.png