SMKS Pembangunan Cibadak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pembangunan Cibadak
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 60726510
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Cipetir Km.6, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pemwangunan Cibadak nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Jl. Cipetir Km.6, Kalurahan/Désa Sukasirna Kacamatan Cibadak, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 60726510.


Alephbet Edu.png