SMKS Taman Sakti Jakarta

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

SMKS Taman Sakti Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Kamal Raya No. 2, Kalurahan/Désa Kamal Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101493.


Alephbet Edu.png