SMKS Teknik Cicurug Center

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Teknik Cicurug Center
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20252994
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Siliwangi Kp Cibeber Hilir Rt 01/ Rw 08, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Teknik Cicurug Center nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Jl. Raya Siliwangi Kp Cibeber Hilir Rt 01/ Rw 08, Kalurahan/Désa Cicurug Kacamatan Cicurug, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 20252994.


Alephbet Edu.png