SMKS Teknika Cisaat Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Teknika Cisaat Sukabumi
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20202274
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Raya Veteran, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Teknika Cisaat Sukabumi nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Jalan Raya Veteran, Kalurahan/Désa Cisaat Kacamatan Cisaat, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 20202274.


Alephbet Edu.png