SMKS Terpadu Bangun Persada

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Terpadu Bangun Persada
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional60728701
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tanjungsari Blanakan Subang 41259, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Terpadu Bangun Persada nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tanjungsari Blanakan Subang 41259, Kalurahan/Désa Blanakan Kacamatan Blanakan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 60728701.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang