SMKS Terpadu Bangun Persada

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Terpadu Bangun Persada
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 60728701
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Tanjungsari Blanakan Subang 41259, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Terpadu Bangun Persada nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tanjungsari Blanakan Subang 41259, Kalurahan/Désa Blanakan Kacamatan Blanakan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 60728701.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang