SMKS Yadika 3 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Yadika 3 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Kamal Raya No. 42, Kalurahan/Désa Tegal Alur Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101560.


Alephbet Edu.png