SMKS Ypib Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Ypib Subang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20246322
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiEmo Kurnia Atmaja No 32, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Ypib Subang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Emo Kurnia Atmaja No 32, Kalurahan/Désa Pasirkareumbi Kacamatan Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20246322.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang