SMK Darushsholihin Kroya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Darushsholihin Kroya
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69946175
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pu Desa Temiyangsari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Darushsholihin Kroya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pu Desa Temiyangsari, Kalurahan/Désa Temiyangsari Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69946175.


Alephbet Edu.png