SMK Darushsholihin Kroya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Darushsholihin Kroya
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69946175
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pu Desa Temiyangsari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Darushsholihin Kroya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pu Desa Temiyangsari, Kalurahan/Désa Temiyangsari Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69946175.


Alephbet Edu.png