SMK Islam Cibuluh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Islam Cibuluh
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69875552
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Kp. Cibuluh R/Rw 04/06, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Islam Cibuluh nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Kp. Cibuluh R/Rw 04/06, Kalurahan/Désa Cikadu Kacamatan Cijambe, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69875552.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang