SMK Maarif Sukaslamet

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Maarif Sukaslamet
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69862818
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pu Suren, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Maarif Sukaslamet nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pu Suren, Kalurahan/Désa Sukaslamet Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69862818.


Alephbet Edu.png