SMK Maarif Sukaslamet

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Maarif Sukaslamet
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69862818
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pu Suren, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Maarif Sukaslamet nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pu Suren, Kalurahan/Désa Sukaslamet Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69862818.


Alephbet Edu.png