SMK NU Rehobot Kroya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Rehobot Kroya
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69831540
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Rehobot, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Rehobot Kroya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Rehobot, Kalurahan/Désa Jayamulya Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69831540.


Alephbet Edu.png