SMK NU Rehobot Kroya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Rehobot Kroya
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69831540
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Rehobot, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Rehobot Kroya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Rehobot, Kalurahan/Désa Jayamulya Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69831540.


Alephbet Edu.png