SMK N 2 Cipunagara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK N 2 Cipunagara
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 69966267
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Cirasa No.01, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK N 2 Cipunagara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Cirasa No.01, Kalurahan/Désa Manyingsal Kacamatan Cipunagara, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69966267.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang