SMK N 2 Cipunagara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK N 2 Cipunagara
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69966267
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Cirasa No.01, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK N 2 Cipunagara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Cirasa No.01, Kalurahan/Désa Manyingsal Kacamatan Cipunagara, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69966267.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang