SMK Negeri 1 Japara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri 1 Japara
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20268872
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Puskesmas Kecamatan Japara Desa Japara, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri 1 Japara nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jalan Raya Puskesmas Kecamatan Japara Desa Japara, Kalurahan/Désa Japara Kacamatan Japara, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268872.


Alephbet Edu.png