SMK Negeri 4 Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri 4 Kuningan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20246369
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cikesik - Cidahu, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri 4 Kuningan nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cikesik - Cidahu, Kalurahan/Désa Cikeusik Kacamatan Cidahu, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20246369.


Alephbet Edu.png