SMK Negeri 6 Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri 6 Kuningan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20252161
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sindangkempeng, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri 6 Kuningan nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sindangkempeng, Kalurahan/Désa Sindangkempéng Kacamatan Pancalang, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20252161.


Alephbet Edu.png